Race auto Max Verstappen

Jumbo schonk ons een aantal Max Verstappen F1 wagens en ook Kwaremont stelde diverse leuke goodies voor onze loterij beschikbaar.

 

Startnr spatbrdVan onze sponsor StickerCompany uit Eindhoven krijgen we dit jaar 500 startnummers voor op de fiets tijdens de rit, en ja met gemakkelijke tyraps. De bordjes zijn van dikker materiaal, zodat ze zeker een jaar als spatbord gebruikt kunnen worden. ALS je geen reclame wil rijden voor onze tocht of de kleur niet past bij je fiets? Draai dan je bordje om bij montage en je hebt een grijs exemplaar. Mooi zo’n accessoire voor je ATB voor de komende winter.

18.30 uur inschrijving geopend.
Bij inschrijving ontvang je een startnummer, later ook te gebruiken als voorspatbord, en een fraaie Buff. De kantine is ook open en er zijn beperkt lockers aanwezig. Bewaakte fietsenstalling. Consumptiebonnen €1,75 per stuk.

18.30 uur trialbike show

19.30 uur gefaseerd starten

20.00-20.45 uur jeugdtoer

20.30 uur vertrek laatste deelnemers (controlerijders)
Bij terugkomst in de kantine krijgt elke fietser een gesponsorde kipburger. En je kunt je dorst lessen met onder andere Kwaremont bier. DJ’s P&R zorgen voor de muzikale noot. Als je nog energie genoeg hebt, kun je zelfs een dansje wagen. Verzilver het geluksnummer van je polsbandje in onze loterij. Neem ook iets mee van de goodie tafel, gevuld met gadgets van onze sponsoren.

00.30 uur gaat het licht aan

Gesponsorde buffGulle sponsor geeft ons 500 Buffs die wij de 19e mogen weggeven.

Vanaf heden is de voorinschrijving gestart zie de tab “INSCHRIJVEN 2019

De voorbereiding voor de gezelligste MTB tocht in het donker is in volle gang. De tocht voert wederom door de rijke groengebieden en karakteristieke locaties van Eindhoven Noord. Nieuw in de route is een deel van Nuenen. Tot 19 oktober!