Het opgehaalde bedrag direct na 19 oktober 2019 was € 5.500 maar later, tijdens de jaarwisseling 2019/ 2020 bleek het zelfs € 8.195,79. Dit bedrag kwam tot stand na alle toegezegde sponsorgelden en donaties.
Een groot deel hiervan brachten de 430 deelnemers bijeen die van start gingen tijdens de vierde editie van “ALS het licht uit gaat”. Jan Zuring sprak een kort woordje en las zijn gedicht voor, dat hij speciaal schreef voor de derde zaterdag van oktober. Daar werd iedereen even stil van.
Na het startsein zette zich een sliert van licht in beweging onder begeleiding van de band “Sjok” op weg naar de vele muzikale verrassingen, lichtshows en parcours met hindernissen.
In het bos was het op sommige plaatsen flink soppig. Gelukkig was het droog en de temperatuur aangenaam. De mountainbikers kwamen onder de modder, met een ‘big smile’ op hun gezicht terug in de kantine. Daar wachtte een kipburger. Onder het genot van een glas Belgisch bier werd het nog een mooi feestje met muziek van DJ’s P&R. Wat ook dit jaar weer bleek, op mountainbikeschoenen kun je prima dansen.
Wij bedanken alle deelnemers voor hun aanwezigheid. En voor alle vrijwilligers, samen met jullie maakten wij er weer een succesvol evenement van. Bedankt en tot 17 oktober 2020!